Over ons

WEST renoveert en verduurzaamt

Wij van WEST zijn een renovatiebedrijf in de breedste zin van het woord. Wij renoveren openbare gebouwen, treinstations en dragen bij aan de verduurzaming van bedrijven. Denk daarbij aan de stap naar triple glas, maar ook aan het aanpassen van de onderliggende constructie: WEST renoveert en verduurzaamt!

Over West bv renovatie

Sectoren

Verschillende sectoren maken gebruik van onze dienstverlening. Wij worden ingezet voor opdrachten in rail, infra en industrie. Buiten deze regelmatig terugkerende sectoren, zetten wij ons renoverings- en verduurzamingswerk in waar je ons op zakelijk gebied nodig hebt. De civiele techniek is daarvan een goed voorbeeld.

Creatief

Onze dienstverlening kenmerkt zich door innoveren en ontzorgen. Daarbij zetten we diverse creatieve oplossingen in, zoals ‘De Buffel’: een heftplatform wat ons in staat stelt werkzaamheden aan onder andere perronoverkappingen, bovenleidingsportalen en tunnels of bruggen uit te voeren.

Snelheid, kwaliteit & veiligheid

Innovatie is belangrijk in de dynamische markt waarin wij actief zijn. Daarnaast vragen duurzaamheid, veiligheid & milieu zorgvuldige werkvoorbereiding en uitvoering. Onze kracht ligt in het totale proces mét het gewenste eindproduct. Wij hechten aan een productieve samenwerking. Korte communicatielijnen en duidelijke planningen betekenen concreet dat we ons identificeren met de doelstellingen van onze opdrachtgevers. We vertalen die doelstellingen naar het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product. Daar komt snelheid, kwaliteit en veiligheid samen!

Ons team

Met een jong en procesgericht team, richten wij ons hoofdzakelijk op het renoveren en verduurzamen van projecten in de rail en utiliteit.

Ryan Fletcher

Jesper Stuyling

Steven van Beveren

Kevin van Beveren

Denk jij goed in ons team te passen?

Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen. Kijk naar onze vacatures: wie weet staat jouw job ertussen!

Waar kunnen wij je mee helpen?