Werkzaamheden

Behoud & uitstraling

Ons werk staat in het teken van behoud en uitstraling. Daar zetten wij verschillende disciplines voor in. Ben je op zoek naar de best beschermende methodes, die jouw product de juiste uitstraling geven? Zet koers WEST! Je hebt als opdrachtgever geen omkijken naar de voorbereiding en uitvoering van je project.

Renoveren 

Het herstellen van hout- en betonrot en het repareren van staal. Wij voeren renovatie vaak uit in combinatie met conserveren en schilderen.

Verduurzamen

Het doel is het verduurzamen van ‘oude’ gebouwen. We plaatsen en vervangen glas en lichtstraten, verzorgen dakbedekkingen en plaatsen zonnepanelen.

Afscherm- en bereikbaarheids­voorzieningen

Met als uitgangspunt het werk zo veilig en efficiënt mogelijk uit te voeren, voorzien wij in onder andere in hulpsteigers, damwanden en buispalen.

Advisering en begeleiding

We houden inspecties, doen vooropnames, maken bestekken en voeren conserverings- of verfinspecties uit met gespecialiseerde coatinginspecteurs.

Storing en onderhoud

Bij schade aan conserveringen staan wij klaar op stel en sprong tegen regietarieven onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit te voeren.

Waar kunnen wij je mee helpen?