Werkzaamheden

Afscherm- en bereikbaarheids­voorzieningen

Met als uitgangspunt het werk zo veilig en efficiënt mogelijk uit te voeren, voorzien wij onder andere in hulpsteigers, damwanden en buispalen. Uit ervaring weten we dat geen werklocatie hetzelfde is. Daarom ontwerpen en ontwikkelen we zelf hulpconstructies. Met maatwerkoplossingen spelen we in op de specifieke vraag van onze opdrachtgevers. Zo voorzien we in meerdere constructies langs bruggen. Ook steigers vormen een uitdaging: we stellen alles in het werk zo weinig mogelijk hinder voor passanten te veroorzaken.

‘De Buffel’: onze spoorhoogwerker

Wij kennen als geen ander het belang van bereikbaarheid. Snelheid, kwaliteit en veiligheid zijn essentieel voor werkenden, en voor omstanders. Om aan de spoor-gebonden eisen te voldoen, wordt normaal gesproken gebruik gemaakt van traditionele steigers, eventueel aangevuld met kleine hoogwerkers. Deze oplossingen zijn vaak kostbaar, minder flexibel, minder snel en minder veilig.

Dat is verleden tijd! WEST heeft een creatieve oplossing bedacht: een heftplatform van zeventig vierkante meter. Maximaal acht personen kunnen gelijktijdig, veilig en goed werken.

Uniek in Nederland

De Buffel is een ideale oplossing voor onderhoudswerkzaamheden. Bijvoorbeeld voor lassen, beton herstellen, conserverings- en schilderwerkzaamheden aan onder meer perronoverkappingen, bovenleidingsportalen, tunnels of bruggen.

 Wat De Buffel uniek maakt?

  • Lage kosten in vergelijking met traditionele methodes;
  • Goede en veilige werkplek;
  • Snelheid: 8FTE (tot 70m2);
  • Efficiënt en plaatselijk te werk;
  • Multidisciplinair inzetbaar.

De Buffel is de enige in zijn soort in Nederland. Behalve voor de inzet op onze eigen projecten is De Buffel ook beschikbaar voor verhuur. Neem contact <LINK> met ons op voor nadere informatie.

Waar kunnen wij je mee helpen?