Sector

Rail

WEST kent het spoor

Stationsgebouwen, kunstwerken, perronoverkappingen en baanwerk: renoveren voor de railsector is een breed én gespecialiseerd vakgebied. Wij van WEST adviseren, begeleiden en verzorgen complete projecten.

Adviseren & verbeter­voorstellen

Grote reparaties vormen vaak de kern van renovatiewerk op en rond het spoor. Op basis van onze ervaring en expertise doen wij verbetervoorstellen en adviseren passende werkzaamheden. Voorbeelden daarvan zijn het vervangen van glas, complete lichtstraten of het plaatsen van zonnepanelen. Ook dakbedekking nemen wij u in de breedste vorm uit handen: plaatsen van sedumdaken, golfbeplating of het wit schilderen van bitumen daken. Daarnaast verzorgen wij bovendien baanwerk, zoals het onderhoud aan begroeiing of aanpassen van riolering.

Meeliften

Als WBI-houder kunnen wij andere partijen laten meeliften op treinvrije periodes. Wij stellen in dat geval een planning op. Samen met alle betrokkenen maken we het draaiboek, waarop bouwmanagers akkoord geven. Afwijkingen worden dan alleen in overleg met de werkverantwoordelijke van WEST gemaakt.

‘De Buffel’: onze spoor-hoogwerker

Het belang van bereikbaarheid: veiligheid, kwaliteit en snelheid zijn essentieel voor medewerkers en omstanders op en langs het spoor. Met onze zelf ontwikkelde, unieke ‘Buffel’ bieden wij een voordelig, veilige en flexibele oplossing. De Buffel is een heftplatform waarop acht personen gelijktijdig werken.

Behoefte aan een erkend en ervaren specialist voor renovatiewerk op en rond het spoor? Wij van WEST verzorgen uw volledige project! 

Waar kunnen wij je mee helpen?